My Chanel bag!!!!!!

Jag trodde absolut inte jag skulle uppdatera bloggen med foton på min första Chanel väska under denna resa i London men here we go. Jag hade egentligen tänkt att vänta tills ja fyller 25 år i mars men så var vi inne i butiken i lördags och jag kunde inte släppa den. Jag har ju velat ha denna väska sedan jag var mini, alltså detta har alltid varit min drömväska och det blev mitt första mål att spara ihop till nu när jag startade mitt företag i somras… Jag jobbar som allra bäst när jag har mål framför mig, jag har alltid gjort det och det driver mig verkligen framåt istället för inte se något framför sig.

Om jag ska vara helt ärlig så tog det emot ganska mycket att köpa den eftersom jag tycker det är så OTROLIGT mycket pengar för en väska, jag stod o velade säkert 2 h innan jag bestämde mig för att köpa den. Saken var att jag visste exakt vilken modell, vilken färg och storlek jag ville ha, för det har jag vetat sedan jag var liten, alltid haft samma i huvudet, MEN det som tog emot var att det är otroligt mycket pengar för en väska. Dock har jag ju vetat att någongång ska jag köpa den och denna modell är så populär så den är ofta slut i butikerna så jag köpte den lite tidigare än tänkt.

Jag är SÅ glad för denna väska och jag har verkligen jobbat mycket för att köpa den. Det blir en tidig 25 års- och examen present till mig själv. Dessutom går den upp ganska mycket i pris varje år så slog till på den nu istället för att vänta tills den är ännu dyrare. Den går ju sjukt nog upp 10% varje år… Helt galet. Nu ska jag njuta av sista dagen i London <3 För er som undrar så är det modellen Double Flap Bag i caviar skinn storlek medium.

KRAM!

2 kommentarer

  1. Men åh vad drömmigt, GRATTIS!!

  2. Stort Grattis till väskan snygging! Du behöver inte ursäkta dig alls för att du jobbat hårt, det vet alla! Heja dig ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *