Måndag och veckans planer

 

Jacka från Neo Noir, finns på Two Angels här (klick!)

Måndag:

Städa och strukturera upp veckan samt kommande månad med allt jobb och skola. Vid 1 har jag föreläsning sen ska jag iväg på HIIT the Ground i vanlig ordning på måndagskvällar!

Tisdag:

Bootcamp på NK SATS med ett riktigt trevligt gäng och våra PT:s, vi har precis börjat och håller på i 5 veckor framåt, så roligt. Sen äta lunch med Naomi, fota samarbete sen på eftermiddagen iväg på Elins event med Aussie Hair. På kvällen blir det nog mys med kompisar.

Onsdag:

Jobba, föreläsning, fota med Lojjsan och sen lugnt på kvällen.

Torsdag:

Ska till Mikkan på Salong Fåfäng och fixa håret, vi ska göra omsättning av hairtalk som ni vet att jag har! Sen passa på att fota denna gång med Josse och senare på kvällen blir det event med Moa, Lollo B och Hanna som anordnar tillsammans med NELLY, ska bli fett mysigt och så roligt att se Hanna igen som är hemma en kortis.

Fredag – söndag

På morgonen ska jag på ett möte hos PR byrån Molino PR och kika i deras showroom. Sen ska jag iväg på föreläsning. Därefter har jag faktiskt inga planer för dagen eller helgen. Jag behöver jobba en del verkar det som eftersom november är fullt upp med kampanjer osv, väldigt roligt dock!!!

 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *