Ny lampa och 20% rabatt på belysning

I samarbete med Nordiska Galleriet

Flos lampa här (klick!) – på 20% rabatt just nu!

Kika in hela kampanjen här (klick!) – kampanjen gäller fram tills måndag, 18 november!

Som ni vet beställde jag och Teo hem vår superfina FLOS lampa i krom häromveckan från Nordiska Galleriet, visst är den helt magisk? Vi valde ju att bryta av med krom då vi hade mycket i mässing hemma och tänker långvarigt inför vårt nästa boende, krom blir mer hållbart då! Vardagsrummet blev som ett helt nytt rum när vi installerade vi FLOS lampa, det piffade liksom upp allt!!!

Nordiska Galleriet har just nu fram tills 18 november en GRYM kampanj på deras belysning med upp till 20% lägre pris på belysning, det är sällan man får tillgång till så fina varumärken i lägre priser, så rekommenderar verkligen att kika in hemsidan. Jag valde ut några av mina favoriter nedan. Hoppas ni gillar det <3

Lampa här (klick!)

Lampa här (klick!)

Lampa här (klick!)

Lampa här (klick!)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *