Omsättning av hairtalk och min outfit

Inlägget innehåller reklam för Hairtalk Extensions, Nelly.com och Chiquelle 

Igår var jag hos MikkanSalong Fåfäng och gjorde en omsättning av mina fästen från Hairtalk, är ju alltid lika nöjd med mitt hår alltså. Looove it. Man har ju samma hår i ca. 5-6 månader så tills nästa gång ska jag beställa nytt, tänkte ha lite längre då eftersom det är jul och nyår så vill slå på stort ;). Nemen varje gång man gör omsättning så blir ju håret kortare också eftersom man klipper det.

Ni var några på instagram som frågade om min klänning och det är samma som jag har nedan här (klick!) älskar stickande klänningar nu i höst, min nya besatthet hehe, finns massa på Chiquelle, vill ni shoppa använd koden ”GERTRUDE” för 15 rabatt :). Skärpet hittar ni här (klick!) och är på 60% off just nu så kostar 39 kr, kap!

Nu är jag hemma och jobbat hela eftermiddagen, körde Barrys imorse, sen möte och skola. Ikväll blir det middag med lite vänner. KRAM!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *