Veckans planer

Måndag: 

Jobba på morgonen och sen till skolan från 11 till 15. Vid 17.30 är det ju HIIT The Ground i vanlig ordning men har blivit liiiiite trött på det passet nu, det har ju varit samma upplägg i flera månader nu och de blir lite samma då, så får se om det blir Barry’s eller något annat på SATS. På kvällen ska jag äta middag med lite vänner.

Tisdag:

Egentligen är det ju Bootcamp på morgonen som jag missar 🙁 men ska iväg på en frukost med ett företag jag ska samarbeta med och på plats filma kampanjen (älskar btw att det är film, så mycket roligare!). Sen ska jag hem och packa Sellpy-påsar och försöka boka in ett Barry’s pass eftersom jag missar bootcampen och vill så gärna träna!!!

Onsdag:

Skola och packa inför MAAAADRID i helgen!!!

Torsdag 

Bootcamp med gänget på morgonen!!! Sen direkt iväg till Aida och fixa naglarna. Sen hem och hämta väskan för att under eftermiddagen går flyget till Madrid, så taggad hihi.

Fredag-Söndag:

Jag är i Madrid med Teo och hans familj. Vi ska kolla lägenheter till Teo och reka stan lite. Ska bli så himla mysigt och se stan och åka iväg på en weekend. SÅ taggad!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *