New favorites

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar

Topp här (klick!) – jeans här (klick!) – hårband här (klick!) – skor liknande här (klick!)

HEJ! Jäklar vilken vecka alltså, jag hinner knappt sitta ner och vila höll jag på att säga men jag sov ju fasen 4 h igår mitt på dagen, men allt jobb och to do’s kom som en baksmälla igår så min kropp behövde verkligen det. Var uppe tidigt och hade en kampanjplåtning så när jag kom hem däckade jag totalt. Skönt o vara student o egen i sådana lägen, fick istället sätta mig på kvällen o jobba ikapp mailen jag missat hehe.

ÄR heeeeelt kär i denna outfit btw, jeansen är nya favvos som jag givetvis klippt av. Finns i massa olika tvättar. Men vänta med att beställa och häng med i min HAUL på måndag så ska ni få en GRYM rabattkod av mig!! KRAM!

2 kommentarer

  1. Hej!

    Älskar din stil! Jag såg att du hade ett par riktigt snygga strumpbyxor till din stickade klänning, var har du köpt dom? Mina håller aldrig och de jag köper får jag jämt reklamera pga fläckiga efter färgningen. Så har du något tips?

  2. Anna-Karin

    Hej, jag undrar du har får det så snyggt när du klipper längd på dina jeans fråga, hur är lång är innerbens längden? Själv får jag verkligen inte det snyggt… Trevlig helg, vänliga hälsningar loppan

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *