En grym BLK Week deal!

I samarbete med Glacial Bottle

Köp 1 flaska – få 1 flaska gratis

Köp 2 flaskor – få 2 flaskor gratis

Köp 3 flaskor – få 3 flaskor gratis

Köp 10 flaskor – få 10 flaskor gratis

Köp er flaska här (klick!) 

Ingen har missat att jag ÄLSKAR mina Glacial-flaskor jag alltid har med mig on the go! Jag har inte köpt en vattenflaska senaste månaderna sedan jag införskaffade mig dessa!! Jag har ALLTID med dem till skolan, till träningen och när jag reser. Eftersom jag rest mycket det senaste har jag burit med denna flaska varje gång och fyllt på den efter säkerhetskontrollen och haft på planet eller på tåget, riktigt bra!!

Det finns så många fördelar med denna flaska:

– Håller kyla 24 h och värme 12 h

– 100% BPI och rostfritt stål

– Var snäll mot miljön och skippa plastflaskorna

– Vid köp av flaska doneras 1 euro till WWT

– Finns massor med snygga designs/färger

– Spara pengar genom att ha er dryck i denna flaska, och inte köpa ny on the go kaffe eller vattenflaskor varje dag.

Jag personligen använder den som kaffe-termos när jag går hemifrån, fyller den med kokhett kaffe och sen under dagen fyller jag den med kallt vatten! Såklart sparar man inte bara otroligt mycket pengar på detta utan även så är man snäll mot miljön!!!! Så tips tips!

Och glöm inte Glacial’s grymma BLK Week erbjudande, köp 1 flaska – få 1 flaska gratis, köp 2 flaskor – få 2 flaskor gratis, köp 10 flaskor – få 10 flaskor gratis osv osv…  perfekt att ge en fin flaska i julklapp eller gå ihop med er kompis och köp så ni får halva priset på er flaska!

1 kommentar

  1. Dela sovtipsen?:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *