Sunday coziness

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jacka här (klick!) – tights från Lululemon – beige cashmere här (klick!) – boots här (klick!)

Idag blev det lite spontan-mys i Stockholm. Jag skulle möta upp en kompis och fota ett samarbete men så hade hon råkat dubbelboka sig så jag fick strosa runt själv och försöka fota lite själv. Stockholm var verkligen så vackert idag, helt otrooooligt! Det var så krispigt ute och så fin solnedgång, så sjukt dock att solen går ner vid typ 14.30 haha, oriiiimligt. Jag tog en fika på Hotel Diplomat på deras café, Butiken, och skapade lite content själv till stories.

Idag var tanken att jag skulle pluggat till tentan på onsdag som jag ej börjat på :))))) men eftersom jag letade ny fotograf så tog det sin lilla tid och nu ikväll ska jag iväg på middag, Kelly är i stan så vi ska mysa och äta hos Sofia.

Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *