MYSDAG I STHLM

Inlägget innehåller reklamlänkar

Idag blev en fixar, mys och pluggdag. Imorse packade jag och Teo upp all vår packning, jag hade ju eeeeeen del packning med mig till Marocco så det tog ett tag… Men SÅ gött när de upppackat och städat här hemma…

Sen smsade Moa mig så vi möttes upp på en promenad i solen. Jag invigde min nya kappa – ni hittar den här (klick!) och mina älsklingsvinter boots hittar ni här (klick!)

Glajjorna är ett par favoriter och som ni frågar om ofta så slänger in en länk till dem också, ni hittar dem här (klick!) 

Nemen huuuur söta vänner? Blir så glad av denna bild. Vi gick till Joe & the Juice och köpte varsin varm macka samt en take away kaffe och juice, riktigt mysigt att strosa runt idag med henne.

Sen promenerade vi hem till en underbar och helt galen solnedgång, helt sjukt vilka färger solnedgången haft senaste två dagarna? Januari börjar bra hörrni <3 Dags och sova, hörs imorgon med bilder från Biancas FEST!!! KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *