NYÅR & BIANCA 25 ÅR

Foto: Viktor Tägt Ring (samt några egna från mobilen)

Let’s talk about NYÅR! Nemen snälla hur roligt hade vi inte.. Bianca bjöd in till en nyår- samt 25 årsfest i ett. Hn hade precis fyllt 25 och det firade vi med en stor jäkla fest på Fåfängan (ni vet där vi åt julbord) här i Stockholm! Det var SJUKT bra uppstyrt!!! Vi är ju aldrig hemma över nyår vanligtvis, detta var andra ggn i mitt liv tror jag? Så är väldigt glad att den blev så bra!

I alla fall, först var det fördrink, här med underbara Moa och Hanna <3!!

Mina killkompisar från Göteborg var även där vilket gjorde mig så trygg och glad!! De är vänner till Biancas pojkvän Philippe, världen är liten!!

Carl och Erik <3 Carl gick jag faktiskt med på balen i gymnasiet och Erik har styrt upp riktigt jäkla bra hemmafester back in the days, dom som vet dom vet ;))

Sen satte vi oss till bords, jag hamnade såklart med mina två älsklingar, Moa och Teo.

Det var verkligen så sjukt fint uppstyrt med alla dekorationer, partyhattar osv…

Vi hade även Lovisa på bordet <3 Vi dansade som gaaaaalningar alltså. Vi stod på stolarna och SKREK till alla låtar haha.

Benjamin var toastmaster och vilken jäkla talang, alltså så sjukt rolig och underhållande hela kvällen. Jag och Moa skrattade som galningar haha.

Nemeen det finns inget annat och säga än – SÅ JÄÄÄÄÄVLA BRA FEEEEEST!!!

  

Vi hade ett riktigt härligt gäng med brudar framför oss också!! Vi var riktigt stökiga allihopa haha.

Sen på 12-slaget gick vi ut och räkna ner. Fåfängan har utsikt över hela Stockholm så vi kunde inte hitta en bättre plats att se fyrverkerierna från. Btw, kan inte förstå att han flytta imorgon… Känns så konstigt.

VILKEN NYÅR OCH FEST, bästa nyår jag firat typ?? TACK Bianca för denna helt galna fest <3

Det sägs ju att ens år speglas efter ens nyår och det tror jag verkligen på, för jag har en feeling av att 2020 kommer vara mitt år och ett riiiiiktigt bra år!!! Är så taggad!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *