Red dotted dress

Inlägget innehåller reklamlänkar

Klänning här (klick!) – slip ins här (klick!) – solglasögon här (klick!)

I’m in love with this dress jag bar i Marocco!! Visst är den fin? Finns bara några få kvar!

Nu är jag tillbaka till livet och jag kunde ej varit gladare för det. Idag står träning, jobba och plugga på schemat samt ikväll kommer en kompis hit så ska vi käka Foodora och mysa! Är så glad att livet kommit igång nu, att skolan kickar igång och mailen börjar ösa in, jag är verkligen sämst på lediga dagar hemma, njuter inte en sek haha fast man borde. Men men! Januari blir en händelserik månad eftersom vi åker till Åre nästa helg, jag ska nog hälsa på Teo i Madrid och jag har inlämning samt tenta, och ev ett till event. Mycket men roligt, så jag gillar min vardag.

Nu ska jag plugga lite innan jag drar iväg på cyclingspass med Moa. KRAM!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *