Sporty outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Jacka här (klick!) – topp här (klick!) – tights från Lululemon – sneakers här (klick!)

Hej mina vänner!!! Jag är i en väldigt intensiv och stressig tenta-period just nu så lite dålig uppdateringar här. Jag har valt att tacka nej till allt senaste veckan samt kommande veckan för att bara fokusera på det jag vet med mig funkar för mig just nu. Jag har inte mycket kvar av denna delkurs, bara kommande vecka så det är så värt att bara köra all in och satsa allt. PEPP till er också där ute som pluggar och har en intensiv period.. WE CAN DO THIS!! Jag ställde faktiskt in Åre nästa helg på grund av dels obligatorisk skola på fredagen samt dåliga flyg så får hitta på något riiiiktigt roligt i helgen och fira massor!!!! Längtar nu. Hoppas ni mår bra, KRAM!

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *