Puffed jacket

Inlägget innehåller reklamklänkar

 

Jacka här (klick!) – topp här (klick!) – byxor från ZARA liknande här (klick!) samt här (klick!) – sneakers här (klick!)

Vet ni vad som är så skönt? Det är att det är otrendigt att redigera sina bilder så allt som har med instagram går så mycket snabbare haha!! Så gött! Gillar den trenden mycket eftersom det skapar en mer rättvis och ofiltrerad bild! Visst?! Bjussar på lite bilder från dagens outfit!! Älskar den och älskar framför allt dessa jeans, tyvärr helt slutsålda men hittade liknande med en split där nere i länken ovan, sen vet jag även att GANNI har liknande sådana jeans, så tips! Idag blev det lång lunch vilket betyder att det istället bli jobb senare mot kvällen. Men det får jag göra när jag bor ensam 😉 ingen som klagar på att jag sitter med datorn haha! Hoppas ni mår bra <3 KRAM!

3 kommentarer

  1. Jättesnygg jacka!

    1. gertrude

      Tack <3 <3

  2. Kan inte du skriva ett inlägg om varje kurs du läst på su? Tycker att allt, speciellt PR & reklam och media och kommunikation låter SÅÅ spännande och jag är inne på att plugga något liknande. Liksom- vad har varit svårt? Vad har varit roligt? Vad har du för planer att jobba som nu när du har din examen? Osv. Du är inspirerande, kraaam!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *