Madrid över helgen!

Bild från mitt event med Rosenrummet (fler kommer), outfit från ZARA

Hej mina vänner! Denna vecka bara flög iväg och jag har inte varit så bra på att vara aktiv. Men när det är mycket så prioriterar jag skola, mail och min instagram,dock älskar jag att uppdatera här så ni får se lite lite mer av allt och jag kan dela med mig av det extra!!

I helgen är jag i Madrid äntliiiigen och hälsar på Teo samt klämma in lite jobb. Jag kom igår kväll och idag har vi bara strosat runt här, supermysigt och attans vad vi saknat varandra <3 Jag tänkte bygga på Madrid-guiden också och för er som missat nummer ett hittar ni den här (klick!). 

Nu ska vi ut och äta på Amazonicos nedervåning (restaurangen vi var på senast vi var här, grym!!) som kör asiatiskt meny och jazzklubb, ser riiiktigt nice ut!! Vi hörs <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *