Nya sneakers och tips på vintagehemsida

Inlägget innehåller en reklamlänk

För er som följer mig på youtube vet att jag tjataaaat om dessa skor ett tag. Jag älskar ju mina vita men tycker dessa rosa är så JÄKLA balla och ville ha en liten färgklick på fötterna. Jag bär på ju inte jättemycket färg så det blir perfekt att liva upp en outfit lite. Tänker också till sommar med bruna ben och en klänning? Nemen snälla va snyggt!!! Världens skönaste skor i alla fall.

Ni hittar massa snygga modeller från Balenciaga Triple S här (klick!) men kan även rekommendera att shoppa dem vintage på Vestiaire Collective som har ett stort utbud med märkesvaror och speciellt dessa skor!!

2 kommentarer

  1. Inget för mig men på dig är de ASBALLA! Grattis!

  2. Dör ju för dina nya sneakers 🥰🥰🥰 riktiga vår skor!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *