Jag har inte slutat blogga

Inlägget innehåller reklamlänkar

Topp här (klick!) – jeans här (klick!) 

Hej mina vänner! Igår fick jag en kommentar som frågade om jag slutat blogga och det har jag inte, det är bara svårt ibland att hålla rullians på allting i livet. Det är extremt mycket nu med sista kursen i skolan, kandidatkursen, och mycket jobb. Mitt fokus när det gäller jobb blir dessvärre på instagram eftersom det går fortast för mig men jag lovar, jag har ej slutat blogga!!! Jag fick massa grymma tips om vad jag ska skriva om igår när jag frågade er på instagram om tips så ska absolut embrace:a det och försöka få ihop några ordentliga inlägg!!!

Så länge får ni lite bilder från dagens outfit (ÄLSKAR båda plaggen) samt bilder från vår lunch idag. Jag testade NK:s nya restaurang Positano som serverade gudomlig mat som ni ser ovan. Det är samma ägare som till Tjoget så man fattar ju att det inte kan gå fel 😉 Vi hörs med mer uppdatering i veckan!! KRAM

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *