White blouse and denim

Inlägget innehåller reklamlänkar

Topp här (klick!) – jeans här (klick!) – sneakers här (klick!)

Jag har blivit väldigt flitig med det här att fota outfit-bilder det senaste och jag vet ju att ni älskar när jag tipsar om plagg och lägger ut så tänker att jag ska bli bättre på att dela med mig här, oftast fotar jag ju en serie med olika bilder som inte alla publiceras på instagram, då får dem publiceras här istället!

Nu är det helg och det blir plugg idag. Sen imorgon ska jag på bday fest så måste vara färdigstuderad till kvällen! Älskar dock att ha press så man bli mer motiverad!! Nu ska jag kolla klart Bonusfamiljen och sen sova för att gå upp tidigt imorgon. KRAM!

1 kommentar

  1. Älskar blusen, så fin

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *