Kvitfjell <3

Igår tog jag mitt pick och pack till Kvitfjell och här ser ni lite av packningen, Moon Boots med paljetter , mössa jag inhandlade igår på Jackie Shops och massa annat roligt! 

Matilda en av mina närmaste vänner, bor i Oslo så hon hämtade upp mig där så bilade vi direkt till Kvitfjell där hon o hennes familj har en stuga. Det blev en snabb och enkel middag i form av Råraka. Alltså det blev SÅ bra. Tips om ni vill ha en riiiiktigt bra förrätt. Det enda ni gör är att riva potatis, tillsatt salt och peppar, blanda och stek sen i smör. Toppa med creme fraiche och löjrom.

Imorse vaknade vi upp till detta, alltså seeeeeer niiiiiii huuuuuur sjuuuuuuukt fiiiiiint deeeeee ärrrrrr hääääär??? SNÄLLAAAAA. No words.

I skrivandes stund sitter jag här och jobbar med en morgonkopp.

Klagar inte på utsikten…

Var tvungen att fota sovrummen vi sover i, att rulla upp gardinerna med denna utstikt, alltså WOW!!! Nu blir det lite mer jobb samt skola för att senare skynda oss ut i backen, det är helt sjuuuukt fin dag. KRAAAM

1 kommentar

  1. Åh. Herre. Gud. Enjoy för bövelen!!!!

    http://johannagrahn.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *