Life update

Inlägget innehåller reklamlänk

Klänning här (klick!)

Hej mina vänner!! Jag är väl kanske inte inne i den bästa perioden av mitt liv men jag gör mitt bästa för att få ihop livet. Helt ärligt tar distansen mellan mig o Teo på mig sen är det en massvis annat privat som händer som jag kommer berätta framöver, men kort och gott så är det lite för mycket för mig just nu. Det är inte meningen att klaga men vill vara ärliga med er eftersom jag inte varit duktig på att uppdatera här.

I helgen var jag i alla fall i Madrid och hälsade på Teo över hans födelsedag, supermysigt!!! Jag bar denna underbara kreation från Lars Wallin, det är nog den finaste kreationen jag haft på mig på länge och det finns massvis med fina färger på deras hemsida, bland annat även skimmer samt svart. Perfekt för ett uppstyrt tillfälle eller någon större fest om ni ska iväg på något festligt i vår!

Nu sitter jag på Nyko och jobbar, det är full rulle och i helgen åker jag till Norge, Kvittfjell, för att åka skidor längtar så! Vi hörs därifrån, kramar <3

1 kommentar

  1. Ibland kommer livet i mellan, så är det bara 💗 supersnygg klänning btw 😻

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *