Hair + brows!

MY HAIR

Får väldigt mycket frågor om mitt hår och det kan jag förstå eftersom jag är SÅ nöjd alltid hos min frisör Mikkan här i Stockholm. Jag har gått hos henne sedan jag flyttade till Stockholm när mina vänner som redan bodde här tipsade om henne, då satt hon på en annan salong på Söder men är så glad att hon nu sitter på Salong Fäfång här på Östermalm, nära o bra!!

Var 6-7:e vecka gör jag en omsättning av mina Hairtalk fästen, man använder samma hår under 6 månader men flyttar upp fästena vid en omsättning, dvs tejpen som det är fäst i håret med för att det ej ska synas vid en utväxt!  Jag har sammanlagt 4 paket, 2 paket 4/6 PRO, 1 paket 8 PRO och 1 paket 6, ni ser kombinationen ovan, så fin färg!!

Ni kan läsa mer om mitt hår i tidigare inlägg, i kategorin ”Beautyhär (klick!). Och min outfit på dessa bilder är btw från Jackie, inköpt på Fältan här i Stockholm!

MY BROWS

Ville även passa på att visa före och efter bilder på mina bryn jag fixade igår. Jag var hos den bästa i stan – Brow Felicia som ALLTID är fullbokad och ack så nöjd jag är för att först och främst fick tid men även för att jag fick detta fina resultat.

Här ser ni efter-bilden. Felicia vaxade och färgade dem, tycker det blev så sjukt naturligt och snyggt, exakt så man vill ha dem!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *