INSTÄLLD FEST OCH CORONA

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar

Jacka här (klick!) koden APPRL45 ger er 45% rabatt (inget samarbete men reklam)- topp här (klick!) – jeans här (klick!) – sneakers här (klick!)  – solglasögon här (klick!)

Hej hjärtan! Häromdagen berättade jag ju på min instagram att jag ställde in min 25 årsfest på grund av Corona. Det var såklart ett väldigt tråkigt beslut, jag och alla 150 personer var SÅ SÅ taggade. Folk hade bokat flyg från New York, London, Göteborg etc, även bokat hotell osv men såklart var detta ett givet val för mig att göra efter många om och men. Jag har otroligt mycket respekt för detta virus och att samla 150 i en lokal känns inte helt ok trots att infon som kom ut i torsdags var minst 500 personer.. Jag tycker också ni som läser detta verkligen verkligen ska ta detta på allvar och stanna inne så gott ni kan samt vara duktiga på att tvätta händerna så fort ni gör något (med varmt vatten i minst 30 sekunder).

Hur mår och tänker ni gällande viruset? Jag personligen har haft en väldigt knasig vecka, ena sekunden har jag panik och andra sekunden är jag lugnare, man märker att man påverkas mycket av allt som sägs, av ens vänner, familj osv MEN jag tror att det är viktigast att man lyssnar på myndigheter just nu. Jag tycker även min kompis som är läkare förklarade väldigt bra gällande viruset och varför man ska ta de så allvarligt

”Det är ju en okontrollerad spridning av ett virus som vi inte vet så mycket om. Influensa kommer varje år, vi har behandling mot det och vaccin. Vi har inte fått fram något mot Corona + att det är mycket mer smittsamt. Människor över 50 år, tidigare sjukdomar, rökare, eller på annat sätt nedsatt blir svårare drabbade än andra. Det viktigaste är att minska spridningen så gott man kan även fast man inte är en risk person för att skydda de ovan + vårdpersonal/polis etc. Om vi inom sjukvården blir sjuka kommer ingen kunna ta hand om varken Corona-sjuka eller de vanliga sjukdomarna vilken kan bli riktigt farligt”.

I alla fall när jag vaknade upp i torsdags morse så var det inget snack om saken utan självklarhet att ställa in och flytta fram festen. Igår fyllde jag ju 25 år och det var då festen skulle äga rum. Jag hade en jättebra födelsedag trots allt med vänner, familj och Teo som kom hem från Madrid  <3 Ska visa massor av bilder från min bday SAMT det kommer en vlog ni kan kika på hemma. Kramar och ta hand om er <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *