25 år <3!!!!!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Klänning här (klick!) – ballonger här (klick!)  – klackar gamla från Zara , liknande här (klick!) 

Och då var jag 25 år!!! Ska berätta mer om hela dagen i ett inlägg med massa bilder men vi börjar med detta.

I några inlägg nedan så hade jag beställt en klänning från House Of CB men i sista sek ändrade jag mig. Jag beställde hem denna från Wakakuu från märket Rotate som ni vet att jag tjatat mycket om här på bloggen. Jag bar ju en vit klänning på nyår från Rotate också som jag ÄLSKAR och kände att det märket alltid levererar, kände mig riktigt snygg i denna klänning igår med ett skärp i midjan. Min storlek var dock helt slut så detta är en medium men det funkade prima ändå med skärp! Vid middagen slängde jag på mig mina Gucci-strumpbyxor och det var faktiskt ÄNNU snyggare men fick knappt några bilder på det, eller denna jag la ut på instagram, så får bli att ha på mig samma outfit igen hehe 😉 Jag hade så ”stressig” dag igår så hann knappt sminka mig ordentligt, tänka på min outfit eller fixa håret MEN klänningen gjorde att jag kände mig fin <3

SEN ballongerna, de fick hänga med hela dagen, hade dem första hemma och sen tog jag med dem till hotellet, så sjukt fin rosa färg på dessa!!!

1 kommentar

  1. WOW WOW WOW vilken fin klänning!

    https://johannagrahn.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *