Klädesholmen <3

Bilder från Klädesholmen <3

Hej mina vänner, jag försöker varje dag embrace hur fint det faktiskt är i Sverige just nu, jag njuter av solnedgångarna varje kväll vi fått och promenerar samt pluggar. Jag börjar verkligen komma in i livet och avvänjs mig med allt sakta men säkert….

Ovan har ni lite bilder från Klädesholmen, mina kläder är ifrån Zara, jag storshoppade där innan jag åkte iväg och köpte massa från deras Loungewear kategori hehe, så galet mycket fint ju!! TIPS! Zara levererar verkligen!! Och tillbaka till Klädesholmen så kommer en vlog därifrån nästa vecka som ni många önskat. Jag blir nämligen kvar i Göteborg ett tag till, när jag ändå kan eftersom skolan sker på distans nu… Vi hörs, KRAM!

3 kommentarer

  1. Åh ÄLSKAR koftan + shortsen (?) på bilden där du sitter i spegeln. Så gosigt, vill ha! Ser så himla fint ut på den där platsen med <3

  2. Nej men skojar du hur magiskt det ser ut??? njuuut!

    http://johannagrahn.se

  3. Älskar kläderna! Vilken strl har du på kjolen och toppen? (för referens)..osäker på vilken strl jag ska köpa 🙂 tack <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *