New lounge set

Inlägget innehåller reklamlänkar

Tröja här (klick!) – byxor här (klick!) – hela kollektionen här (klick!)

Brunt set: tröja här (klick!) – byxor här (klick!) – snart slutsålt i denna färg so hurry!

Vit set: topp här (klick!) 

Häromdagen beställde jag hem Soft Goat senaste mini kollektion nämligen ”Silk Blend” som är tillverkad i 30% cashmere och 70% silk. I skrivandes stund bär jag detta magiska set och jag älskar det redan. Materialet är betydligt tunnare än cashmere men superskönt på kroppen ändå vilket är A och O när det gäller lounge-kläder för mig. Dessutom är byxorna perfekta i längden på korta mig, TACK för det Soft Goat!! Ni kommer få se mig bära detta set mycket nu under våren och är perfekt att byta ut från cashmere till denna kombon då det vankas varmare temperaturer i Sverige kommande veckor! Kram!

2 kommentarer

  1. Älskar Soft Goat, kvalitén är A M A Z I N G

    http://johannagrahn.se

  2. Hej Gertrude,

    Jag har egentligen en väldigt oviktig fråga men jag tänkte unna mig en väska till hösten och tänker mig en väska i prisklassen typ 16.000 – 23.000 kr, så det är ingen Chanel jag söker. Jag söker en svart väska som man kan ha till vardags, kontoret och utekvällar. Gärna en väska man kan ha cross-body men även över axeln. Jag tycker att Saint Laurent medium sunset bag är riktigt snygg och klassisk, men kedjan är lite väl lång i min smak. Har du några tips?

    Bästa hälsningar! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *