Denim & converse <3

Inlägget innehåller reklamlänkar

Tröja här (klick!) (på 20% just nu) – denim här (klick!) – converse här (klick!)  – solglasögon här (klick!)

Bjussar på en outift från igår och en riktigt klassisk everyday look. Jag älskar ju att klä mig bekvämt och detta är typ de mest bekväma plaggen jag äger som man ändå kan känna sig snygg i. Tröjan är från Wakakuu’s egna märke Wakakuu Icons som har grymma plagg i fina kvaliteter, har även beställt hem den via silkesblusen från deras kollektion som är en ren och skäääääär dröm!!!

Annars då? Jag var hos Mikkan igår och gjorde omsättning av mina Hairtalk, resultatet har ni ovan, lite kortare denna gång men älskar variationen.

Nu sitter jag i stan och skriver på min kandidatuppsats, jag har ju som märker blivit kass på att uppdatera bloggen men det har varit för mycket det senaste så haft 0 sug tyvärr 🙁 menmen , hoppas ni uppskattar dessa få inlägg iaf!! KRAM

4 kommentarer

 1. Hej Gertrude!

  Du har en mönstrad tote bag som drar åt det rosa hållet har jag för mig. Jag vet att du lagt upp den på din ig-story för någon vecka sedan. Vad kommer den ifrån? Jag kan verkligen inte hitta den, hur mycket jag än letar haha.

  Tack snälla!
  /Hanna

 2. Så fin outfit! Skriver också c-uppsats nu, så förstår att det är mycket med allt – känner samma! Tycker ändå det är så mysigt när man klickar sig in här och du uppdaterat, älskar också att du börjat mer med youtube 🙂

  Tänkte också fråga var den ljusgrå collegetröjan med den rosa texten ”Michigan” är ifrån (som du la upp en instagrambild på nyligen), så fin verkligen! Har letat efter en likande och blev så sugen på att köpa en likande som den du har 🙂
  Kram

 3. Hej! Har sett alla dina drömmiga bilder från Klädesholmen genom åren och bestämt mig för att besöka det till sommaren! Har du några tips på ställen där omkring, lunch, middag, utflykter, klippor? Ja vad som helst egentligen? 🙂 Båt över till grannöarna? Platser att se? Vore kul med ett inlägg m lite tips o idéer!!

 4. Hej gertrude! Kan inte du tipsa om julklappar till pojkvän, eventuellt vad du har köpt tidigare år osv’

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *